Teamsamarbejde, teamudvikling og teamdynamik

Det er vores evner til at samarbejde, der gør forskellen. 

Vi ved, at gode relationer og godt samarbejde er kernen til at skabe effektive teams og organisationer. Vi ved, at organisationer, hvor alle kan tale frit uden frygt for at blive udskammet, skaber bedre resultater. 

Organisationer med høj grad af psykologisk tryghed klarer sig bedre end organisationer med lav grad af psykologisk tryghed på alle parametre fra fastholdelse af medarbejdere til bundlinjer og aktiekurser. 

På uddannelsen lærer du, hvad der skal til for at skabe psykologisk tryghed for dig selv, i dit team og i din organisation. Du lærer, hvad det er for forhold, der skaber psykologisk trygge miljøer, og hvordan du kan medvirke til at forbedre forholdene. 

Uddannelsen er baseret på The Human Element® og Amy Edmondsons forskning i psykologisk tryghed. 

Uddannelsen er bygget op med fem moduler fordelt på to dage. Vi holder dagene med en uges mellemrum. Du skal forvente at bruge to-tre timer på forberedelse før begge dage.

Image

Moduler

Modul 1 - Om psykologisk tryghed
  • Hvad er psykologisk tryghed?
  • Hvorfor er psykologisk tryghed vigtigt?
Udbytte af uddannelsen

Du får en række praktiske og direkte anvendelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at opbygge og vedligeholde frugtbare samarbejdsrelationer og udvikle effektive og højtydende teams. Efter uddannelsen vil du have styrket din evne til at:

  1. forstå, opbygge og vedligeholde konstruktive relationer og et samarbejde i en atmosfære af tillid.
  2. håndtere dine og andres forsvar, så alle forbliver konstruktive i dit team, når tingene spidser til.
  3. hjælpe dit team i dets udvikling mod at blive mere effektivt.

Kort sagt lærer du, hvordan du skaber et psykologisk trygt miljø, hvor vi alle føler os set og hørt og får mulighed for at byde ind med vores fulde kompetencer, personlighed - vores styrker, fejl og mangler.

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig til alle, der er medlem af et team. Den er målrettet mod medlemmer af teams, der stræber efter at være selvledende og autonome. Den er især anvendelig for ledere og medarbejdere, der arbejder eller er på vej til at arbejde i et agilt miljø.

Deltagerforudsætninger
Du behøver ikke nogen forudsætninger for at deltage.
Forberedelse

Ca. en uge inden uddannelsen modtager du en velkomstmail med instruktioner om, hvordan du bedst forbereder dig. Du skal forvente at skulle bruge to - tre timer på forberedelse mellem hver uddannelsesdag.

Undervisningsform
Uddannelsen er baseret på principperne fra Training from the Back of the Room. Du kan derfor forvente at blive engageret i øvelser, refleksioner og dialog hele vejen igennem uddannelsen.
Underviser

Thomas Elkjær er Agil Coach og Træner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han har en række agile certificeringer og er Licensed The Human Element Practioner(R). Han coacher og træner ledere og teams i agile metoder og rammeværk, og i hvordan de gennem bedre samarbejde og gode relationer kan øge deres effektivitet - deres produktivitet og kvalitet. Du kan læse mere om Thomas her.

Sprog
Dansk eller engelsk.
Tid og sted

Det næste åbne kursus ligger på disse datoer:

  • Modul 1, 2 og 3:     30. oktober 2023 kl. 09.00 - 16.30.
  • Modul 4 og 5:         6. november 2023 kl. 09.00 - 16.30.

Morgenmad fra kl. 08.30

Sted: Kollegievej 6, 2920 Charlottenlund.

Jeg skræddersyr og holder desuden uddannelsen internt i organisationer både fysisk og virtuelt.

Pris

Prisen for det åbne kursus er 9.995,00 DKK pr. deltager.
Kontakt Thomas Elkjær +45 22171672 eller thomas@tryzone.dk, hvis du ønsker at få et tilbud på en skræddersyet intern uddannelse.

Thomas Elkjær
Thomas Elkjærthomas@tryzone.dk
Thomas Elkjær er partner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han coacher og træner medarbejdere, ledere, teams og organisationer i agil strategi og agile metoder og rammeværk og i hvordan vi ved at skabe bedre relationer og bedre samarbejde kan øge vores effektivitet - vores produktivitet og kvalitet.