Journal

Københavns Kommune Koncern IT vælger tryZone som leverandør

Københavns Kommune Koncern IT vælger tryZone som leverandør
**** PRESSEMEDDELELSE **** 

Københavns Kommune Koncern IT vælger tryZone som leverandør af konsulentbistand 
Den 7. oktober 2021 

København Københavns Kommune Koncern IT (KIT) har valgt tryZone som leverandør til deres fortsatte agile transformation. 

Siden 2019 år har KIT arbejdet på en agil omstilling med et ønske om at skabe en fælles tilgang til agil udvikling på tværs af kommunens syv forvaltninger. 

KIT har indgået aftale med tryZone om bistand til en bred palette af aktiviteter og sparring til transformationsledelse, der understøtter omstillingen i hhv. teams, serviceområder og på organisatorisk niveau. 

KIT ønsker at øge kvaliteten i digitaliseringsinitiativer i Københavns Kommune og sikre at disse initiativer imødekommer forvaltningernes forretningsbehov. 

TryZone skal blandt andet bistå KIT med at gøre sig konkrete erfaringer med agile metoder, højne generelle kompetencer, gennemføre kursusforløb for medarbejdere og ledelse, gennemføre pilotprojekter og forankre viden og erfaring med agile metoder i forvaltningerne. 

Vi er meget glade for at KIT har valgt os som leverandør. Vi er et relativt nyt konsulenthus med kun to år på bagen. Vi oplever det som en blåstempling af vores firma og den kvalitet, som vi leverer. 

Alle tryZone konsulenter er certificerede SPCere (Certified SAFe® Program Consultant) med mindst 15 års praktisk erfaring med LEAN-agil produktudvikling. I tryZone ser vi frem til at samarbejde med en af Danmarks største og mest ambitiøse kommuner. Medarbejderne i KIT har allerede lagt gode og synlige agile spor ud i organisationen, og vi glæder os til at hjælpe med det fortsatte design og udviklingen af sporene. 

For yderligere oplysninger kontakt Thomas Elkjær, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., +45 22171672
Thomas Elkjær
Thomas ElkjærSeniorkonsulent, Agile CoachDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Thomas Elkjær er Agil Coach og Træner i tryZone. Thomas har mere end 25 års erfaring som leder, projektleder, Scrum Master, Product Owner og Agil Coach. Han coacher og træner ledere og teams i agile metoder og rammeværk og i hvordan de gennem bedre samarbejde og gode relationer kan øge deres produktivitet og kvalitet.

Andre indlæg