Artikler til

Inspiration

Rådgivning og konsulentbistand

Københavns Kommune Koncern IT vælger tryZone som leverandør af konsulentbistand

**** PRESSEMEDDELELSE ****

Københavns Kommune Koncern IT vælger tryZone som leverandør af konsulentbistand
Den 7. oktober 2021
København

Københavns Kommune Koncern IT (KIT) har valgt tryZone som leverandør til deres fortsatte agile transformation.

Siden 2019 år har KIT arbejdet på en agil omstilling med et ønske om at skabe en fælles tilgang til agil udvikling på tværs af kommunens syv forvaltninger.

KIT har indgået aftale med tryZone om bistand til en bred palette af aktiviteter og sparring til transformationsledelse, der understøtter omstillingen i hhv. teams, serviceområder og på organisatorisk niveau.

KIT ønsker at øge kvaliteten i digitaliseringsinitiativer i Københavns Kommune og sikre at disse initiativer imødekommer forvaltningernes forretningsbehov.

TryZone skal blandt andet bistå KIT med at gøre sig konkrete erfaringer med agile metoder, højne generelle kompetencer, gennemføre kursusforløb for medarbejdere og ledelse, gennemføre pilotprojekter og forankre viden og erfaring med agile metoder i forvaltningerne.

Vi er meget glade for at KIT har valgt os som leverandør. Vi er et relativt nyt konsulenthus med kun to år på bagen. Vi oplever det som en blåstempling af vores firma og den kvalitet, som vi leverer.

Alle tryZone konsulenter er certificerede SPCere (Certified SAFe® Program Consultant) med mindst 15 års praktisk erfaring med LEAN-agil produktudvikling. I tryZone ser vi frem til at samarbejde med en af Danmarks største og mest ambitiøse kommuner. Medarbejderne i KIT har allerede lagt gode og synlige agile spor ud i organisationen, og vi glæder os til at hjælpe med det fortsatte design og udviklingen af sporene.

For yderligere oplysninger kontakt Thomas Elkjær, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +45 22171672
tryzone-hvid-3.png